De Eetkamer

 

De Eetkaamer

Wij zijn Minguel en Daniëlle Pelucarte en hebben van een lang gekoesterde droom werkelijkheid gemaakt. Wanneer je alleen droomt, blijft het een droom, maar nu wij samen dromen is dat het begin van een nieuwe werkelijkheid. Onze passie is om het u naar de zin te maken.

Bij ons kunt u gezellig een hapje eten, een kopje koffie drinken met een lekker taartje. Een wijntje of biertje in de middag met een borrelplankje erbij? Bij ons is alles mogelijk. Daarnaast is onze hele inrichting ook te koop, dus vindt u de stoel waarop u zit een fijne stoel, dan koopt u hem toch gewoon voor thuis.

Zo zijn we ook bij de naam ‘De Eetkaamer’ gekomen. Wij hopen dat u zich bij ons net zo thuis voelt als in de eetkamer bij u thuis. Nu zijn er in Nederland wel meer restaurants met de naam De Eetkamer. De combinatie van restaurant en woon- en cadeauwinkel in deze stijl is echter nog niet aanwezig. Vandaar dat wij onze naam ook net wat unieker wilden maken. Hiermee is ‘Brasserie de Eetkaamer’ ontstaan.

In maart 2015 hebben we een nog ruimere Eetkaamer gemaakt. Het is nu nog leuker winkelen, want er zijn nu nog meer unieke cadeautjes bij gekomen, maar ook je woonkamer en zelfs slaapkamer kun je bij ons geheel inrichten nu

Tussen de middag geniet u bij ons van een heerlijke lunch en in de weekenden kunt u ook ‘s avonds gezellig uit eten. Maar ook als u alleen lekker, betaalbaar wilt shoppen bent u van harte welkom.

Binnenkort zullen er regelmatig muzikale optredens te zien en te horen zijn, georganiseerd in samenwerking met Muziekcentrum Uden.

De Eetkaamer sluit wanneer onze laatste tafelgasten klaar zijn. De openingstijden zijn dan ook richttijden. Een tafeltje reserveren kan via telefoonnummer 0413-230010.

Heel graag tot ziens!
Met gastvrije groet,
Minguel en Danielle Pelucarte

Contactgegevens
c

De Eetkaamer
Locatie:
 Brabantplein 10A
Tel: 0413 23 00 10
Email: info@eetkaamer.nl
Website: www.eetkamer.nl
Wij zijn geopend op:
Ma-do: 10.00 – 18.00 uur (keuken sluit om 17.45 uur)
Vr: 10.00 – 22.00 uur (keuken sluit om 21.00 uur)
Za: 11.00 – 22.00 uur (keuken sluit om 21.00 uur)
Zo: 11.00 – 21.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur)

Share