De Eetkaamer

Even voorstellen, ik ben Daniëlle van der Zee. In december 2013 heb ik, samen met Minguel Pelucarte, de deuren van De Eetkaamer geopend, toen nog in ongeveer een derde van de ruimte die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. In februari 2015 hebben we de ruimte al een keer uitgebreid. In september 2016 kregen we nog een keer de kans om het buurpand erbij te nemen. Net voordat het huurcontract ondertekend werd sloeg het noodlot echter toe: Minguel bleek lymfeklierkanker te hebben, in een vergevorderd stadium. In mei 2017 heeft hij de strijd tegen kanker moeten staken en stond ik er alleen voor. Minguel heeft me al die tijd gezegd dat ik de uitbreiding en verbouwing door moest zetten, ook al kon hij er niet meer bij zijn. En dat heb ik gedaan! In oktober 2017 stond de Eetkaamer 2.0, met een hele nieuwe indeling en een gedeelte met een vernieuwde sfeer, waar onze gasten ook van een heerlijk diner kunnen genieten.

Natuurlijk hebben we ook onze oude, vertrouwde Eetkaamer-sfeer weten te behouden, evenals de heerlijke speelhoek voor alle kindjes. Deze hebben we wel 3 keer zo groot gemaakt, zodat er nog meer kindjes kunnen komen spelen.

Ik zie graag dat onze gasten het naar hun zin hebben in de gezellige sfeer die we hebben gecreëerd. Naast goed eten en genieten van een drankje, kun je bij ons ook alles wat je ziet kopen.

De Eetkaamer sluit wanneer onze laatste tafelgasten klaar zijn. De openingstijden zijn dan ook richttijden. Een tafeltje reserveren kan via telefoonnummer 0413-230010.

Heel graag tot ziens!
Met gastvrije groet,
Danielle van der Zee

Contactgegevens

c

De Eetkaamer
Locatie:
 Brabantplein 10 
Tel: 0413 23 00 10
Email: info@eetkaamer.nl
Website: www.eetkaamer.nl
Wij zijn geopend op: Ma-za: 10.00 – 22.00 uur. Zo: 11.00 – 22.00 uur.

Share