Coen Grooten Henk Schroer

Muziekcentrum Uden is een initiatief van Coen Grooten van Shelltoe Entertainment en Henk Schröer van jjoH.nl. Uit liefde voor muziek in al haar facetten zijn wij op zoek gegaan naar samenwerkingen tussen verschillende muzikale partijen. Muziekcentrum Uden is een platform waar ‘music lovers’ elkaar kunnen vinden. Je vindt hier je geschikte muziekdocent, workshopleider, studio, muziekwinkel, podium en ga zo maar door. De muziekdocenten en bedrijven die met ons samenwerken zijn allemaal zelfstandig(en). Alle afspraken maak je rechtstreeks met henzelf, maar via de site kun je ook altijd een mailtje sturen. We kennen ze allemaal persoonlijk en hebben er dan ook alle vertrouwen in dat je heel veel van ze kunt leren. Het merendeel van onze docenten hebben zich gekwalificeerd middels een studie aan het conservatorium of pop-of rockacademie en hebben vanuit de praktijk, als musicus, de nodige ervaring opgebouwd om met continue toewijding en plezier de leerlingen op pedagogische wijze te begeleiden en te ondersteunen.

Muziekcentrum Uden onderscheidt zich van een standaard muziekschool zoals we ze kennen. We stimuleren om verschillende disciplines bij elkaar te brengen. Leerlingen én docenten. Maar ook studio’s, podia, en muziekwinkels. Dat kan in allerlei vormen, bijvoorbeeld in workshopverband in een studio of oefenruimte. Docenten begeleiden je project of band in bandcoaching programma’s voor het klaarstomen van je podium-act naar optredens toe. Live optredens op locatie’s waar Muziekcentrum Uden een rol in kan spelen.

Via deze website kun je zien wat er gaat en staat te gebeuren. Heb je vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op.

Let’s make music!

Share