DJ les Uden - Ruben Verzijl

Ruben Verzijl, DJ les Uden

Ruben Verzijl is sinds zijn 12e actief als dj en dance producer. Met 7 jaar draai en produceer ervaring (clubs, festivals, partijen) vind hij het geweldig om zijn  passie over te bren gen aan jong en oud. Hij is ook actief als eigen dj-act genaamd Arkadius (voorheen ruben deluxx, Foxlink en matu).  Ook probeert hij zijn eigen platen te releasen. Daarvoor is netwerken in de muziekwereld erg belangrijk. Hij is een vaste bezoeker van de ADE Next en Dancefair beurzen. Op zijn 15e starte hij samen met Ambianz een evenement voor 12+ genaamd Finally. Een jaar later stond hij in het voorprogramma van Quintino op Impact Festival. Dit jaar heeft hij zich voornamelijk gericht op het produceren van muziek en de afmix. Naast dat hij bezig is met remixen voor ‘Heroic Recordings’ is hij ook bezig met origineel materiaal. Hij zet weinig muziek online omdat hij hoopt op een snelle release van zijn EP. Ruben  kan alle stijlen muziek mixen en in optredens bij bijvoorbeeld ‘Meltdown’ in Markant, mixed hij house, hardstyle, trap en moombahton in een avond aan elkaar. Ruben is een echte perfectionist en heeft torenhoge ambities. Ondanks zijn leeftijd kan hij je naast mixtechnieken wat bij brengen over de muziekwereld, marketing en image.

DJ les Uden

De enige benodigdheden zijn:

  1. DJ/Midi controller naar keuze om te kunnen oefenen. (voor advies mag je me altijd benaderen)|
  2. Flinke dosis motivatie en enthousiasme!:) Ik vind het belangrijk dat we doelen stellen waar we naar toe kunnen werken.

 

Beginner module
Bij een pakket van 5 lessen  gaan we zo te werk:

  1. De DJ controller en zijn functies Het Traktor DJ programma installeren. Je krijgt uitleg over alle functies van zowel traktor en de Dj controller.
  2. Beatmatchen van EDM Beatstructuren. Timing. Tempo (bpm) We behandelen de basis van hoe je nummers kan mixen.
  3. Vervolg op beatmatchen Training van je gehoor is van belang en je raakt al wat meer gewend aan het horen van twee signalen door elkaar. Omdat timing super belangrijk is geven we ook speciale aandacht aan dit onderdeel.
  4. Effecten gebruiken De doelstelling van deze module is dat je leert en begrijpt hoe je als DJ het beste een mix kan opbouwen en speciale effecten toepassen.
  5. Mix en Soundcloud Je gaat nu zelf een mix opnemen en soundcloud aanmaken. Je kunt nu in principe al een volle mixtape maken en beatmatchen. Op aanvraag ook Producer-les mogelijk

 

Bekijk hieronder een promofilmpje van 2 leerlingen.

Contactgegevens
 c

Ruben Verzijl – DJ les Uden
Locatie: Ik geef les bij jou aan huis
Tel: 06 188 628 30
Email: arkadiusofficial@gmail.com
Lestijden: In overleg  

Share