Thijs Jan van Hoek, gitaarles en bandcoaching in Uden

Gitaarles en bandcoaching in Uden

 

Bio

Ik begon met gitaarles en bandcoaching in Uden te geven in 2011. Eerst in mijn ouderlijk huis en nu bij het MC in Uden. Minstens twee keer per jaar organiseert ik een show voor de leerlingen. Dat is voor de leerlingen een kans om eens flink te rocken voor een groot publiek! Ik ben afgestudeerd aan de Rockacademie in 2014 met een 8 🙂 “Mijn doel met mijn gitaarlessen is om elke leerling enthousiast te maken voor de gitaar of voor het maken van muziek!”. Als leerlingen enthousiast zijn over het gitaarspelen, is het voor hen geen verplichting meer om thuis te oefenen of te repeteren. Er zijn veel gitaarleraren die hun leerlingen opdringen om te oefenen. Ik denk dat dat leidt tot demotivatie. Een ander voordeel van mijn lessen is dat ik een actieve muzikant ben. Alle nieuwste uitvindingen op gitaargebied, trends en hippe liedjes zullen behandeld worden. Als muzikant speel en speelde ik in veel verschillende acts. Momenteel speel ik in de band ‘Weet Je Moeder wel Dat Je Hier Band’ (http://www.demoederband.nl/) en ‘Zoetkees de Kofferband’. De ‘Weet Je Moeder Wel Dat Je Hier Band’ of in de volksmond: De Moederband, is een coverband met een unieke electrorock sound. ‘Zoetkees de Kofferband’ is een lokaal coverbandje dat op bruiloften en festivals speelt. Naast deze bandjes speelt Thijs Jan regelmatig in kleinere acts of als invaller bij bestaande bands.  

Bij mij kun je terecht voor gitaarles en bandcoaching in Uden:

  • Gitaarles individueel
  • Gitaarles duo
  • Bandcoaching

 

Contactgegevens
c

De GitaarExpert
Locatie: MC Uden, Loopkantstraat 17, 5405 NB Uden
E-mail: TCvanHoek@gmail.com
Mob: 06 52533267
Lesdagen: zaterdag van 10.00 – 20.00 uur
Tarieven: zie http://degitaarexpert.nl/tarieven
Website: www.degitaarexpert.nl

Share